Alar Krautmani Terviseakadeemia

Loodusravipäevad 2021

Sel aastal korraldame Loodusravipäevi  juba 14. korda ja võimsamalt, kui kunagi varem! Oleme senistest koosolemistest saanud palju inspiratsiooni, jõudu ja indu tulemaks taas ühtse hingeperena kokku, sel korral suisa VIIEL imelisel päeval, mis moodustavad tervikliku retriidi/rännaku enda sügavamatesse hingesoppidesse. Ammutame sügavamaid teadmisi ning tarkusi loodusest ja erinevatest traditsioonilistest tervendusviisidest, tantsime ja laulame, loome ja avaneme.

Mis meid ees ootab?
Viis päeva sügavuti minekut, avanemist, kogemist, põhjalikke teadmisi, muusikat, tervendust oma ala parimatelt tegijatelt. Oma tarkusi, teadmisi ja armastust jagavad meiega imelised päevajuhid: Alar Krautman, Evald Kotkasulg, Margus Sarmet, Kristiina Saul, Kristiina Ehin, Silver Sepp, Inge Bachaus jpt.

Selleks, et saaksime iga teemaga minna sügavuti ning võtta enda jaoks maksimum, oleme sellel aastal jaganud sündmuse päevade kaupa alamteemadeks:
1. Hingamine  2. Šamanism 3. Pärimus  4. Armastus  5. Loovus

Täpsema programmi koos kõikide inspireerivate esinejate ja  armastatud õpetajatega saadame juba registreerunutele. Oodata on väeküllaseid päevi täis pühendunud inimesi, inspireerivaid teadmisi ning südantsoojendavaid hetki.

Uuendusena on sel korral toidul väga oluline osa retriidi tervikelamusest – kolmel korral päevas pakume maagilist taimetoiduelamust kolmelt oma ala tõeliselt meistrilt – Vegan Inspiratsioon, Väeviljad ja Elja Tarkuseaed.

Otse loomulikult kuuluvad Loodusravipäevade kavasse ka sauna- ja veeprotseduurid, lõkkeõhtud ja muud hingekosutavad rituaalid.

Ootame meiega liituma eelkõige inimesi, kelle jaoks loodusravi, vaimsed praktikad, eneseareng südantlähedased ja hingekeeli kõnetavad teemad. See sündmus ei ole nendele, kes soovivad esmakordselt vaimse maailmaga tutvuda.

Hind:
Energiavahetus 303 eurot, mis sisaldab viis päeva tervendavat programmi oma ala parimatelt meistritelt, kolmel korral päevas kvaliteetset väetoitu, rituaale, materjale. Hind ei sisalda majutust.

Majutus:

Telkides või piiratud arvul ka sisemajutust. Saadame täpsema info majutusvõimaluste kohta registreerunutele.

Registreeri:
Kohtade arv on piiratud, registreeru juba täna:  https://forms.gle/GtJC1jq3nJma46Et7

Kui Sul on küsimusi/ettepanekuid, võta lahkelt ühendust: loodusravi@krautman.ee

 

Südamest teretulemast koos looma, õppima, tervenema ja lustima!
Alar Krautmani Terviseakadeemia Pere

 

Üles
Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs