Taimeravi seminar “Püsi talvel terve”

Taimeravi seminar “Püsi talvel terve”

Map Unavailable

Kuupäev/kellaaeg
Kuupäev(ad) - 30/10/2021
10:00 - 17:00


Taimeravi seminar “Püsi talvel terve”

???? 30.10.2021 olete taas oodatud osalema taimeravi seminaril põnevatel tervise ja taimede teemadel. Sedapuhku võtab Angelika teemaks, kuidas ennast ja oma lähedasi aidata, et tervis püsiks tasakaalus.
???? ???? ????
Teemaks tulevad:
???? LIIGESED JA ABI LOODUSEST
Eestimaa niiske ja külm kliima on kärme meelde tuletama, et liigeste eest tuleb hoolt kanda. Noorematel jäävad seljad kangeks arvuti taga istudes, veel noorematel jäigastuvad kaelad nutiseadmete taga. Liigeshaiguseid jagub tänapäeval igale eale.
Enamik liigesehaigusi on kroonilised – neid välja ravida on aeganõudev ja keeruline väljakutse. Ravi on aga ülioluline, kuna see aitab pidurdada haiguse süvenemist, vältida liigeste moondumist ja rasket liikuvushäiret ning leevendada valu.
Keskendume erinevatele loodusandidele ja toodetele, mis toetavad liigeste tervist ja aitavad leevendada valu ja põletikke.
???? ???? ????
???? MILLEGA ENNAST HOIDA JA TURGUTADA, ET PÜSIDA TERVETENA
???? Kuidas hoida immuunsust tasakaalus?
???? Räägime, milliseid taimi varuda talveks, mida manustada igapäevaselt immuunsuse hoidmiseks, milliseid immuunsuse turgutamiseks ja mida siis, kui on tabanud mõni külmetus või viirushaigus.
???? Kuidas aidata ennast COVID-isse haigestumise korral?
???? Millised loodusannid ja toidulisandid võiksid olla talvisel perioodil kasutuses?
???? Millal on parim aeg võtta vitamiine, mineraale ning teisi toidulisandeid?
???? ???? ????
???? KODUS ETTEVALMISTATUD TAIMEDE AASTARING
???? VIDEOD
Esimesed julged teevad ettekande kevadel loosiga tõmmatud taimest. Oodata võib kõike – nii videot, ettekannet, luulet, lavastust või laulu ????. Eesmärk on anda edasi selle taime lugu, kes on kasvanud meie emakesel kodumaal.
???? Kas Sina oled valmis jagama oma taime?
Video võiks olla maksimum pikk 11minutit, võib vabalt olla lühem ja kui Sul on ikka olulist öelda, mis ei mahu aja sisse, siis märguta ja peame plaani! Palun anna Angelikale endast märku, et saaksime läbi rääkida ja mõtteid vahetada, kuidas seda oleks kõige parem esitleda!
???? ???? ????
???? TULETAME MEELDE PÕHITÕED, KUIDAS KÜSITLEDA HAIGESTUNUD INIMEST
Meie seas on tegutsevaid kui ka tulevasi terapeute, kes ühel või teisel moel puutuvad kokku inimeste erinevate tervise probleemidega. Räägime, mida selle infoga peale hakata ja milliseid soovitusi saame anda, et tervist parendada.
Mida märgata, mida küsida, kuidas julgustada ja kuidas kõiki neid fakte omavahel kombineerida – see saab olema meil terve õppeaasta stsenaariumite praktiline osa.
???? ???? ????
???? KODUTÖÖ
Sinul, hea taimesõber, on vaja ette valmistuda ja kaardistada ära oma pere ja lähedaste „Terve püsimise“ vajadused. Pane kirja, milliseid loodusande ja toidulisandeid keegi kodus sööb ning kes mida Sinu arvates vajab. Millisel ajal lisandeid manustatakse, kas enne sööki või peale sööki?
Tunnis võtame need teemad ette ja arutleme.
???? ???? ????
???? VÕTA KAASA
• Enda valmistatud valu ja liigeste salve, tinktuure, mähiseid, kompresse. Kui Sul on ka müügiks pakkuda, et ka teised Sinu valmistatuga tutvuda saaksid, ole lahke kaasa võtma.
• Midagi näksida vahepalaks, kuna päev on pikk. Eelista mitte kiireid süsivesikuid ????.
• Midagi loodusest, mis meid erksana hoiab, meeli toidab (ei pea ilmtingimata olema söödav).
• Teeme ühiselt teed. Võta kaasa mõni taim, mis Sinu arvates sobiks liigeseid, või immuunsust toetama ja meie teed rikastama.
???? ???? ????
???? III kohtumisel – 27.11.2021 – on meil teema
III kohtumisel – 27.11.2021 – on meil teemaks holistiline ettevõtlus. Selleks paremini häälestumiseks jagame kodutööks kuulamist koolituspäeva lõpus.
???? ???? ????
???? ÕPPETÖÖ KORRALDUS
Koolitus toimub Zoomi vahendusel (neile, kes reaalajas osaleda ei saa, on seminari järelevaatamise võimalus).

???? ???? ????
Kursuse maht: 10 akadeemilist tundi (millest 8 on auditoorne ja praktiline ning 2 iseseisev õpe).
Ajakava: 30.10.21 kl 10.00 – 17.00 (lõuna kell 13.00-14.00)
Koolitaja: Angelika Somelar. Tutvu meie õpetajate kvalifikatsiooniga SIIN.
Hind: 65 eurot
Lisainfo: info@krautman.ee või tel: 5517157

Üles
Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs